PRIS PER PERSON:

         150KR FOR 18 HULLS SPILL

             FRE-LØR ETTER KL 1900 175kr

               

                       KJEKT Å VITE​

 

    • Tee time, er den tid då din gruppe starter på første hull.
    • En «flight» er den gruppe som spiller sammen, hver flight består av 1-4 spillere. Er bookingen på fler spillere en 4 blir dere fordelt på flere flighter. Hvis dere er færre en 4 i en flight, spiller dere så mange som dere er, og blir IKKE satt sammen med andre utenfor deres gruppe.
    • Hele banen har 18 hull og alle konkurrerer seg i mellom. Holder​ man et normalt tempo, spiller man seg igjennom hele banen på ca. 60-90 minutter.
    • Vennligst vær oppmerksom på at barn og tenåringer kun tillates lørdager og søndager mellom 14:00 og 17:00 med selskap av en voksen (20 eller eldre).
Invalid shortcode

DRINKS

Velkommen til en av de flotteste barene i Oslo! Den er like lang som motorveien, så høy som Holmenkollen og like imøtekommende som Tiger Woods. Nesten.. Men en ting er i alle fall sikkert: hyllene er fylt til randen av leskende goder for tørste ganer!

CRAZY GOLF

Underground Golf Club innehar 18 spinnville innendørs-baner for spinnvill «Crazy Golf». Trykk på bildet for å se og lese om de ulike banene, eller book din «tee time» ved trykke på knappen under.

PIZZA

Få deg en rykende varm pizza i den gamle restauranten til Barry. Barry spiste pizza hver dag — og det kan du også! Når du har prøvd en av våre tynne bunner med våre uforglemmelige toppinger, vil det i alle fall bli vanskelig å la være! La Barry’s Pizza shack dekke dine behov! Trykk på bildet for å se menyen.

Få vårt nyhetbrev

INDUSTRIGATA 36, 0357 OSLO